Πολιτική Απορρήτου / Privacy Policy2018-11-05T16:43:32+00:00
  • Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου και Προστασίας προσωπικών δεδομένων 

Η νομοθεσία αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα αλλάζει με ημερομηνία ισχύος από 25 Μαΐου 2018, όπου τίθεται σε εφαρμογή ο  Κανονισμός ΕΕ 2016/679.

Η παρούσα δήλωση έχει δημιουργηθεί με σκοπό την ενημέρωσή σας για τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας και για τα δικαιώματά σας που απορρέουν από το νόμο.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται ή παράγονται (υποβάλλονται σε επεξεργασία) όταν χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο της www.obrela.gr (εφεξής ο «Δικτυακός Τόπος»).

Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, μαζί με την Πολική Cookies που αποτελεί ενιαίο κείμενο με την παρούσα και αναπόσπαστο τμήμα αυτής (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή η «Πολιτική») υπεύθυνος επεξεργασίας έχει θεσπιστεί ο Ορέστης Γιωτάκο του Αποστόλου, ιατρό, κάτοικο Αθηνών, Εριφύλης 2 (Παγκράτι) (εφεξής «εμείς», «εμάς», «μας»)

  • Υπεύθυνος για την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων

Ο ως άνω Ορέστης Γιωτάκος τυγχάνει και ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας χορηγείτε, και το αρμόδιο νομικό πρόσωπο, σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, κατόπιν της εφαρμογής του ευρωπαϊκού Κανονισμού ΕΕ 2016/679, με σκοπό την ενημέρωση σας, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργείτε, ήτοι αυτή του πλοηγού/ επισκέπτη, χρήστη των Υπηρεσιών, πελάτη, εντολέα, (εφεξής ο «εντολέας», «Χρήστης», «εσείς», «εσάς», «σας»), αναφορικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που εμείς συλλέγουμε από εσάς μέσω του Δικτυακού μας Τόπου www.obrela.gr (εφεξής ο «Δικτυακός Τόπος»), το σκοπό συλλογής τους, την επεξεργασίας τους από μας, την κατηγορία ή κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων σας.

Λεπτομερώς περιγράφονται οι διαδικασίες που δύναστε να ακολουθήσετε αφενός για να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη και επεξεργασία των δεδομένων σας, όπου αυτή (συγκατάθεση) απαιτείται, αφετέρου για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων σας της πρόσβασης, ενημέρωσης και διαγραφής των δεδομένων που σας αφορούν ή/ και της ανάκλησης της συγκατάθεσης, εφόσον αυτή μας έχει χορηγηθεί.

  • προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που συλλέγουμε

Όταν περιηγείστε στο Δικτυακό μας τόπο, την εγγραφή σας στην Υπηρεσία Newsletter, εμείς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που σας αφορούν, είτε μέσω cookies είτε απευθείας από εσάς που μας τα χορηγείτε.

  • Περιήγηση στο Δικτυακό Τόπο και cookies

Για την πλοήγηση σας στο Δικτυακό Τόπο δεν απαιτείται η εγγραφή σας, οπότε και η απευθείας χορήγηση εκ μέρους σας σε εμάς προσωπικών σας δεδομένων ή άλλων πληροφοριών που σας αφορούν. Ωστόσο εμείς κατά την πλοήγηση σας στον δικτυακό τόπο www.obrela.gr και τη συναλλαγή σας με εμάς μέσω των υπηρεσιών μας, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα και άλλες πληροφορίες για εσάς μέσω Cookies δικά μας (First Party Cookies) όσο και τρίτων Digital Marketing Δικτύων που συνεργαζόμαστε (Third Party Cookies) και άλλων τεχνολογιών, τα οποία δεδομένα και πληροφορίες, εμείς χρησιμοποιούμε για σκοπούς επιστημονικούς καθώς και διαφήμισης, προώθησης, στατιστικούς σκοπούς, για σκοπούς έρευνας αγοράς με σκοπό τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας, profiling, για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του Δικτυακού μας Τόπου, τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου τους, την προσαρμογή τους στη ζήτηση και στις ανάγκες των Χρηστών/εντολέων, καθώς και για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής της ιστοσελίδας μας www.obrela.gr σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων.

  1. Τι είναι τα cookies και ποια στοιχεία συλλέγουν

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή προσωρινά και μεταδίδονται στον server μας όταν επισκέπτεστε το mtboutiquelaw.com μέσω του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Κανένα αρχείο Cookie από αυτά που χρησιμοποιούνται στο Διαδικτυακό Τόπο δεν συλλέγει πληροφορίες και δε λαμβάνει γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας. Τα στοιχεία που συλλέγουν τα cookies για τους παραπάνω σκοπούς, μπορεί να περιλαμβάνουν τον τύπο του browser, το είδος του υπολογιστή που χρησιμοποιείται, το λειτουργικό του σύστημα, τους παρόχους διαδικτυακών υπηρεσιών, τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε, και συνδέσμους (links) που μπορεί να επισκεφτείτε μέσω των ιστοσελίδων μας, τα προϊόντα και τις διαφημίσεις που επιλέγετε να βλέπετε, την IP διεύθυνση του υπολογιστή σας, τα στοιχεία που δημιουργείτε (User Name, User ID & Password) για την πρόσβασή σας, δημογραφικά στοιχεία για εσάς όπως φύλο, ηλικία, τόπο διαμονής και άλλες αγοραστικές σας συνήθειες και διαδικτυακές συμπεριφορές. Με την περιήγησή σας στο Δικτυακό Τόπο, συναινείτε στην επεξεργασία από το εμάς των πληροφοριών που συλλέγονται από εμάς με τη χρήση των Cookies. Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τον δικτυακό τόπο, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή μας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Συγκεκριμένα: Cookies, διευθύνσεις IP, επικεφαλίδες παραπομπής, δεδομένα αναγνώρισης του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης και της έκδοσής του, καθώς και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons) και ετικέτες (tags), αναγνωριστικοί αριθμοί συσκευής που χρησιμοποιείτε, κατάσταση κλήσης, πρόσβαση δικτύου, πληροφορίες αποθήκευσης και πληροφορίες μπαταρίας.

  • Newsletter
  1. Εγγραφή στην υπηρεσία

Κατά την εγγραφή στην υπηρεσία Newsletter, η ιστοσελίδα μας www.obrela.gr συλλέγει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail) που επιλέγετε εσείς να εισάγετε. Εφόσον εγγράφεστε στην υπηρεσία Newsletter της ιστοσελίδας μας ρητά συναινείτε στην αποστολή από την ιστοσελίδα μας στη δηλωθείσα από εσάς ηλεκτρονική διεύθυνση, ενημερωτικού υλικού αναφορικά με τις υπηρεσίες μας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη λίστα των αποδεκτών των Newsletter, είτε σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στα ηλεκτρονικά Newsletter, είτε στέλνοντας το σχετικό αίτημα στη διεύθυνση (email) info@obrela.gr

Κατά την ηλεκτρονική μας επικοινωνία μαζί σας, στο πλαίσιο της υπηρεσίας Newsletters, μέσω των cookies, καταγράφουμε τη συχνότητα ανοίγματος μηνυμάτων που λαμβάνετε από εμάς κατά την υπηρεσία αποστολής Newletters και τις περαιτέρω ενέργειές σας στα σχετικά link που σας έχουμε επικοινωνήσει (κλικς).

Αν έχετε εγγραφεί στο newsletter μας και έχετε παράσχει τη ρητή συναίνεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με τους εξής τρόπους:

Θα σας ενημερώνουμε για ειδήσεις, προτάσεις για συμμετοχή σε καμπάνιες και εκδηλώσεις και άλλες πληροφορίες σε σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Το περιεχόμενο του newsletter ενδέχεται να είναι εξατομικευμένο στις δικές σας προτιμήσεις και ενδιαφέροντα.

  1. Πως μπορείτε να διαγραφείτε από την υπηρεσία newsletter

Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαγραφή σας από τη λίστα των αποδεκτών του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή. Για την διαγραφή σας από τη λίστα, επιλέξτε το σχετικό σύνδεσμο που περιέχεται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο ή επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή γραπτά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

  • Σύνδεση μέσω λογαριασμού Facebook/Instagram/Twitter

Μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας και μέσω λογαριασμού στο Facebook, Instagram, Twitter.

Σε αυτή την περίπτωση, η ιστοσελίδα μας www.obrela.gr θα σας ζητήσει να δώσετε την άδεια σας να έχουμε πρόσβαση σε όσες πληροφορίες έχετε εσείς δηλώσει στο Facebook/Instagram/Twitter να είναι “δημόσιες”.

Με την επιλογή σας να δώσετε την άδεια αυτή, συναινείτε στην πρόσβαση μας στα στοιχεία του Λογαριασμού σας στο Facebook/Instagram/Twitter τα οποία είναι δημόσια, με σκοπό τη δημιουργία προφίλ για εσάς για σκοπούς στοχευόμενης και ταιριαστής σε εσάς προώθησης των υπηρεσιών μας, καθώς και μέτρησης στατιστικών και επιστημονικούς σκοπούς.

  • Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και των πληροφοριών που σας αφορούν πραγματοποιείται αφενός για σκοπούς άμεσα συνδεδεμένους με τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και έχετε συμβληθεί μαζί μας για την παροχή τους ή/και για τους σκοπούς για τους οποίους μας έχετε χορηγήσει τη συγκατάθεσή σας, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και τη διασφάλιση της λειτουργίας αυτών τόσο για λόγους στατιστικούς όσο και για την αποφυγή κακής και μη αποδεκτής συμπεριφοράς χρήσεων.

Τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν στην κατοχή και διάθεσή μας για όσο χρονικό διάστημα σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και κατόπιν όσα απαιτούνται εκ του νόμου.

Με την πλοήγησή σας στο Δικτυακό Τόπο, την εγγραφή σε Newsletter, συναινείτε και παρέχετε τη ρητή σας συγκατάθεση για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας από εμάς, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής μας.

Επιπλέον, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Για την ταυτοποίηση και επαλήθευση των στοιχείων σας
  • Για την επικοινωνία μας μαζί σας
  • Για την εξυπηρέτηση όλων των μορφών συναλλαγών μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.
  • Ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας στο πλαίσιο συμμόρφωσης μας με τις υποχρεώσεις που θεσπίζονται από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.
  • Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας
  • Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις δράσεις μας εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση
  • Για να διαφημίσουμε εμάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε εσάς και σε άλλα άτομα που μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες μας και επιστημονικούς σκοπούς μας, εφόσον μας έχετε δώσει σχετική συναίνεση
  • Για να σας παρέχουμε υπηρεσίες σχετικά με τις συναλλαγές μας με εσάς
  • Για να επιβεβαιώσουμε ότι οι πληροφορίες που τηρούμε είναι ακριβείς και ενημερωμένες (εάν έχουμε τη συναίνεσή σας, όπου αυτό απαιτείται από το νόμο).
  • Για λόγους έρευνας, αξιολόγησης και ανάλυσης της γνώμης σας και για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, κατά καιρούς, για τους σκοπούς αυτούς
  • Για να σας ενημερώσουμε σχετικά με αλλαγές στις υπηρεσίες που παρέχουμε και τις πολιτικές που υιοθετούμε και τους επιστημονικούς μας σκοπούς.

Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στην παρούσα, ουδείς τρίτος δύναται ή επιτρέπεται να λάβει γνώση με ρητή εξαίρεση όπου νόμος το προβλέπει ή η αρμόδιες αρχές σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

  • Αποδέκτες των δεδομένων και σκοπός διαβίβασης

Η ιστοσελίδα μας www.obrela.gr δύναται να διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα και Πληροφορίες που συλλέγει για τους Χρήστες:

Σε συνεργάτες που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό μας υπηρεσίες προώθησης και marketing, τεχνικές υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά υπηρεσίες φιλοξενίας, τεχνικής υποστήριξης, αποστολής Newsletters.

Σε διαφημιστικές εταιρείες και εν γένει παρόχους διαφημιστικών υπηρεσιών.

Σε τρίτους που παρέχουν τις υπηρεσίες σχετικές με τη λειτουργία του Δικτυακού μας Τόπου όπως για παράδειγμα developers, data analysts, προμηθευτές, παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων και πληροφοριών των υποκειμένων, αυστηρά για το σκοπό της διεκπεραίωσης των υπηρεσιών τους προς εμάς.

Σε δικτυακούς service providers οι οποίοι φιλοξενούν τη βάση δεδομένων των πελατών μας, την τεχνική υποστήριξη και διαχείριση.

Σε παρόχους υπηρεσιών ασφάλειας των δεδομένων

Σε πανεπιστήμια και άλλα συναφή επιστημονικά ιδρύματα εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ουδεμία επεξεργασία των δεδομένων πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης από τους ανωτέρω επιτρέπεται και σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων έχει ληφθεί.

  • Παράνομες πράξεις και ενέργειες

Σε περίπτωση που εντοπιστεί παράνομη πράξη ή ενέργεια από χρήστη, εμείς έχουμε το δικαίωμα να συλλέξουμε, επεξεργαστούμε και χρησιμοποιήσουμε όσα δεδομένα είναι απαραίτητα για την αποκάλυψη, όπως και τη διακοπή υπηρεσιών που προκλήθηκαν με δόλιο σκοπό καθώς και τα στοιχεία κάθε άλλης παράνομης ή αντισυμβατικής χρήσης του δικτυακού τόπου.

Με την παρούσα ρητά συναινείτε στη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων.

  • Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά σας δεδομένα

Σας ενημερώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διασφαλίζουμε απόλυτα τα προσωπικά σας δεδομένα. Χρησιμοποιούμε έμπειρους τεχνικούς και τα πιο σύγχρονα μέσα. Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας ενεργοποιούνται οι διαδικασίες και τα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε αυτά.

Σε κάθε περίπτωση και καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι η μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη πρόσβαση, hacking, απώλεια δεδομένων, ή άλλες παραβιάσεις δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν. Δυστυχώς, η μετάδοση των πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν είναι απόλυτα ασφαλής.

  • Κρυπτογράφηση & Ασφάλεια

Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία τεχνικών και οργανωτικών μέτρων ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων κρυπτογράφησης και επαλήθευσης ταυτότητας, με σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας.

  • Η χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών

Εμείς δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία των καρτών σας που μας χορηγείτε απευθείας, τα οποία δεν είναι ορατά, διότι αυτομάτως μετά την υποβολή τους σε εμάς, διαβιβάζονται μέσω υπερσυνδέσμου απευθείας στην συνεργαζόμενη Τράπεζα που διενεργεί και την εκκαθάριση.

  • Τα δικαιώματά σας

Σας ενημερώνουμε ότι κάθε στιγμή έχετε δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων που αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς με αποστολή μηνύματος στο email: info@obrela.gr .

Σε περίπτωση που επιθυμείτε τη διαγραφή του Λογαριασμού σας, η τη μη παραλαβή των ενημερωτικών μας δελτίων ή άλλων ενεργειών μας, θα πρέπει και πάλι να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. (+30) 2107290496 ή να αποστείλετε  email στο info@obrela.gr .

Σε κάθε περίπτωση και μετά τη διαγραφή των στοιχείων ρητά συμφωνείτε στη διατήρηση των στατιστικών στοιχείων αναφορικά με εσάς αφού βεβαίως αυτά (τα δεδομένα σας) θα έχουν καταστεί πλέον ανώνυμα.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης ή/ και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η ιστοσελίδα μας www.obrela.gr οφείλει να σας ενημερώνει για την επεξεργασία στην οποία υποβάλλει τα δεδομένα σας, όπως ενδεικτικά για το ποιά δεδομένα επεξεργάζεται, για ποιο σκοπό, για πόσο χρονικό διάστημα τα κρατάει σε συνοπτική, διαφανή, κατανοητή και εύκολα προσβάσιμη μορφή, χρησιμοποιώντας σαφή και απλή διατύπωση.

Η ιστοσελίδα μας www.obrela.gr θα προβεί άμεσα σε διόρθωση ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων σας, μόλις μας το υποδείξετε.

Έχετε το δικαίωμα να εξασφαλίσετε από την ιστοσελίδα μας www.obrela.gr  τον περιορισμό της επεξεργασίας, υπό προϋποθέσεις και να αντιταχθείτε, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Η ιστοσελίδα μας www.obrela.gr  στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σταματήσει την επεξεργασία, εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ως υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Έχετε το δικαίωμα ζητήσετε από εμάς να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, ή να τα διαβιβαστούν σε άλλο πάροχο χωρίς αντίρρηση.

Αν για όποιο λόγο επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας, ενημερώστε μας, στο e-mail: info@obrela.gr .

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι θίγεται κατά οποιονδήποτε τρόπο η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να προσφύγετε, εφόσον επιθυμείτε, και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: www.dpa.gr, Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ.  +30 210 6475600

  • Εμείς για εσάς

Εμείς θα δεχτούμε οποιοδήποτε αίτημά σας για πληροφορίες από εμάς χωρίς χρέωση, εκτός των περιπτώσεων προδήλως αβάσιμων ή υπερβολικών, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, αιτημάτων, περίπτωση κατά την οποία δικαιούμαστε να επιβάλουμε ένα μικρό τέλος για την παροχή των πληροφοριών ή να σας αρνηθούμε το αίτημα.

Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε όπως υποβάλλετε το αίτημα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@obrela.gr  ή μέσω τηλεφώνου: (+30) 2107290496.

Our website is user friendly and simple to use.

TERMS OF USE

  1. PERSONAL DATA PROTECTION
  • To perform some transaction through www.obrela.gr you will be asked to provide some personal data. You will be asked to provide your full name, surname, address, your fixed phone number, your email address and, in case you choose to use your credit card as a payment method, you will be asked to provide the card number, its expiry date as well as the 3-digit security code of your card.
  • This Privacy Statement describes our method of collection and process of your personal data which you voluntarily provide during your order on our website.
  • www.obrela.gr will not disclose to a non-connected to us partner the information you have provided. All personal data required are provided voluntarily and used to ensure that you have direct and effective communication with www.obrela.gr
  • Providing us your personal details, you help www.obrela.gr to define your needs and facilitate your transactions with us.
  • www.obrela.gr always protects your personal data and shall never disclose it but in case that relevant legal provision requires.

USE OF INFORMATION

  • www.obrela.gr collects information about user that the user provides
  • www.obrela.gr use the information you provide during your registration to contact with you and for scientific purposes.

You can choose whether you want to receive such communication from www.obrela.gr through our e-mail info@obrela.gr

ACCESS TO INFORMATION

  • Any document certifies your identity remains strictly confidential and is processed by the competent department on behalf www.obrela.gr
  • Using a credit card for charges, which require identification and further legal documents will be asked only once.
  • Providing us your personal data, shows your full consent in using it by www.obrela.gr employees for the reasons mentioned above.
  • www.obrela.gr is highly demanding during maintenance of its website regarding the security of your data as referred in this Privacy Statement.
  • www.obrela.gr cannot share with others your personal information without your prior consent, unless required to do so by legal means.

CORRECTION /AMENDMENT OR DELETION OF INFORMATION

  • www.obrela.gr provides you the right to correct/modify/fill in or delete any data and information you have provided at any time.
  • If you choose to delete information, www.obrela.gr will proceed to deletion directly.
  • For the protection and safety of the user www.obrela.gr will try to ensure that the person who made the changes are the same person with the user. To access, change or delete your personal data, to report problems with the operation of the website or to make any query, contact www.obrela.gr via e-mail info@obrela.gr
  • Change or correction of your personal data may also be made through the registration page www.obrela.gr

 

  1. COOKIES

WHAT ARE COOKIES??

  • Cookies are small files (text files), which are sent and stored on the user’s computer, allowing sites like www.obrela.gr to operate smoothly and without bugs, collect users’ multiple choices, to identify frequent users, facilitate their access to the site, and collect data to improve the content of the website. Cookies do not cause damage to computer users and the files kept on them.

www.obrela.gr & cookies

  • www.obrela.gr uses cookies to improve the operation of its services and to provide information. Any time you disconnect from our website are automatically deleted.
  • You should note that cookies are strictly necessary for the proper function of our website
  1. CHANGES OF OUR POLICY
  • www.obrela.gr may renew, expand, update and improve its policy, thus providing you its best service.
  • We recommend that you read this procedure at regular intervals to be notified of any changes to the content of this privacy policy. This policy will be amended from time to time without prior notice to users.