Αφίσα

Χρήσιμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στοιχεία Συνεδρίου/Σεμιναρίου

  • Ημερομηνία : Από 21/06/2018 έως 24/06/2018

  • Τοποθεσία : Elite City Hotel

  • Πόλη : Καλαμάτα

Μήνυμα των Προέδρων του Συνεδρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Eπιτροπής, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε στο 5ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο με τίτλο «Καινοτόμες λύσεις και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση», που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Elite στην Καλαμάτα, από 21 έως 24 Ιουνίου 2018.
Η τεχνολογία συνεισφέρει σημαντικά στην ανεύρεση τόσο διαγνωστικών, όσο και θεραπευτικών λύσεων στην ιατρική. Παράλληλα, η ραγδαία ανάπτυξη των τηλεματικών εφαρμογών
συμβάλλει ουσιαστικά στη διασύνδεση ατόμων και υπηρεσιών, παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας, πληροφόρησης και εκπαίδευσης σε κάθε επίπεδο.
Πιστεύουμε ότι οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν οι τεχνολογικές επιστήμες μπορούν να αποτελέσουν το αντίβαρο στις συνέπειες της οικονομικής ύφεσης στην υγεία. Καινοτόμες ιδέες, εφαρμογές, θεραπείες, υπηρεσίες, επικοινωνίες, συσκευές και φάρμακα μπορούν να μειώσουν το κόστος και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα στους τομείς ενημέρωσης, έρευνας, εκπαίδευσης, διάγνωσης και θεραπείας.
Στα πλαίσια αυτά, ειδικοί από όλους τους χώρους της ιατρικής, της νευροεπιστήμης, της βιολογίας, της φαρμακολογίας, καθώς και επιστήμονες από τους χώρους των οικονομικών,της υγείας και των τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας της πληροφορίας θα παρουσιάσουν στο συνέδριο αυτό τις νεότερες εξελίξεις που σχετίζονται με τον ευρύ τομέα της υγείας.
Με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών, μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και δορυφορικά συμπόσια δίνεται η δυνατότητα στους συνέδρους διαφόρων ειδικοτήτων της ιατρικής να διευρύνουν το επιστημονικό τους πεδίο και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις. Σας προσκαλούμε να συμβάλετε με τη συνεργασία και τις προτάσεις σας, την ενεργό συμμετοχή και την εποικοδομητική αξιολόγησή σας στο πολυθεματικό αυτό πρόγραμμα εκπαίδευσης και στην επιτυχία του συνεδρίου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
Ορέστης Γιωτάκος
MD, MSc, Ph.D

Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής
Εμμανουήλ Ρίζος
MD, Ph.D
Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής,
Ιατρική Σχολή Αθηνών, ΕΚΠΑ