Αφίσα

Χρήσιμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στοιχεία Συνεδρίου/Σεμιναρίου

  • Ημερομηνία : Από 17/06/2016 έως 20/06/2016

  • Τοποθεσία : Ξενοδοχείο ELITE CITY RESORT

  • Πόλη : Καλαμάτα

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες, Με ικανοποίηση αλλά και αίσθημα ευθύνης σας προσκαλώ στην παρακολούθηση της σειράς «Σεμιναρίων Νευρολόγων και Ψυχιάτρων».

Η νευρολογική και ψυχιατρική επιστήμη έχουν πλέον πολλά κοινά ερωτήματα, ένα κοινό θεωρητικό πλαίσιο και πολλά κοι- νά εργαλεία έρευνας και αντιμετώπισης. Η ανάγκη για περαιτέ- ρω κατανόηση των διαταραχών του εγκεφάλου συγκλίνει όλο και περισσότερο στην ενσωμάτωση αυτών των επιστημών υπό το πρίσμα της κλινικής νευροεπιστήμης – Clinical Neuroscience – συγκεντρώνοντας χρήσιμες πληροφορίες από τους χώρους της κλινικής εμπειρίας, της γενετικής, της φαρμακολογίας και της νευροαπεικόνισης.

Με δεδομένο ότι το κάθε επιστημονικό πεδίο προσφέρει μο- ναδικές δυνατότητες για την κατανόηση της λειτουργίας του εγκεφάλου, τα «Σεμινάρια Νευρολογικών και Ψυχιατρικών Θεμάτων» με θέμα «Κοινοί τόποι Νευρολογίας και Ψυχιατρι- κής» αναμένουμε να προσφέρουν ένα βήμα προς την ολοκλη- ρωμένη κατανόηση τόσο της λειτουργίας του εγκεφάλου, όσο και της αντιμετώπισης των διαταραχών του.

Εύχομαι να τα απολαύσετε, Ορέστης Γιωτάκος, Ψυχίατρος

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Πρόγραμμα του σεμιναρίου