Αφίσα

Χρήσιμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στοιχεία Συνεδρίου/Σεμιναρίου

  • Ημερομηνία : Από 14/07/2017 έως 16/07/2017

  • Τοποθεσία : Ξενοδοχείο Valis

  • Πόλη : Βόλος

Μήνυμα Προέδου Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,
Με ικανοποίηση αλλά και αίσθημα ευθύνης σας προσκαλώ στην παρακολούθηση της σειράς «Νευροψυχιατρικών Σεμιναρίων στην ΠΦΥ». Η ανάγκη για περαιτέρω κατανόηση των διαταραχών του εγκεφάλου απαιτεί όλο και περισσότερο τη συνεργασία επιστημόνων από τους χώρους της Νευρολογίας, της Ψυχιατρικής, της Βιολογίας, της Φαρμακολογίας, της Γενετικής και της Νευροαπεικόνισης.

Στα σεμινάρια αυτά συμμετέχουν ως ομιλητές επιστήμονες από τον ευρύ χώρο των Νευροεπιστημών και παρέχουν ειδικές γνώσεις του αντικειμένου τους, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή τους κατά την καθημερινή κλινική πρακτική, τόσο από τους ειδικούς Νευρολόγους και Ψυχιάτρους, όσο και από τους Γενικούς Ιατρούς ή άλλες συναφείς ειδικοτήτες.

Με δεδομένο ότι το κάθε επιστημονικό πεδίο προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για την κατανόηση της λειτουργίας του εγκεφάλου, τα σεμινάρια αυτά κλινικής Νευροεπιστήμης (clinical neuroscience) αναμένουμε να προσφέρουν ένα ακόμη βήμα προς την ολοκληρωμένη κατανόηση τόσο της λειτουργίας του εγκεφάλου, όσο και της κλινικής αντιμετώπισης των διαταραχών του.
Ευχόμαι να τα απολαύσετε,
Ορέστης Γιωτάκος, Ψυχίατρος